Contact

Postadres
Bezoekadres
Postbus 18
9780 AA Bedum
Verbindingsweg 37
9781 DA Bedum
T 050 – 30 128 19
F 050 – 30 112 06
E info@woldendorp.net

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
08:30 – 12:30 uur
13:00 – 17:00 uur

Veel gestelde vragen

 

Waarom zijn jullie goedkoper dan andere kantoren?

U kunt de vraag ook omdraaien: waarom zijn andere kantoren duurder?
Vergelijkt u maar eens wat u 10 jaar geleden aan uw accountant betaalde en wat u nu betaalt. Qua grootte is de boekhouding waarschijnlijk min of meer gelijk gebleven en door automatisering zou uw accountant minder uren kwijt moeten zijn aan uw administratie.

Doordat wij volledig geautomatiseerd zijn, efficiënt werken en lage overheadkosten hebben, kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Verder werken wij samen met u als klant. Wij adviseren u hoe u de boekhouding zo efficiënt mogelijk kunt aanleveren, zodat er niet onnodig veel uren in rekening worden gebracht voor het verwerken ervan.

Jullie zijn een administratiekantoor en geen accountantskantoor? Moet ik mijn boekhouding niet bij een accountantskantoor laten doen?

Een gemiddeld bedrijf heeft geen accountantsverklaring en dus geen accountant nodig. Pas wanneer het personeelsbestand boven de 50 medewerkers komt en het balanstotaal enige tientallen miljoenen bedraagt, moet u uw boekhouding door een accountant laten verzorgen. Mocht u als klant toch een accountantsverklaring nodig hebben, bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een speciale subsidie, dan regelen wij dit voor u. In de praktijk komt dit echter bijna niet voor.

Jullie prijzen zijn vast lokkertjes. Wat heb ik er aan als ik het ene jaar een lage prijs betaal en het jaar daarop weer op het oude niveau kom (en wel heb moeten wisselen van adviseur)?

Bij gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden (de boekhouding is qua grootte min of meer gelijk gebleven) geven wij een prijsgarantie voor 3 jaar.

Bij gewijzigde bedrijfsomstandigheden leggen wij vooraf een nieuw prijsvoorstel op tafel. Zo voorkomen wij verrassingen achteraf.

Jullie zitten helemaal in Bedum? Die afstand is mij te groot.

Als klant hoeft u (bij een BTW-aangifte per kwartaal) de boekhouding maar 4 maal per jaar aan te leveren. Dit kan eventueel ook per post. Voor het bespreken van het rapport komen wij naar u toe, indien u dit wenst. Wanneer u zelf de BTW-aangifte doet, niet BTW-plichtig bent of slechts eenmaal per jaar aangifte hoeft te doen, hoeft de boekhouding zelfs maar eenmaal per jaar aan te leveren.

 

Jullie zeggen een klein kantoor te zijn. Hoe kan ik weten of ik met een stabiel bedrijf te maken heb?

Ons kantoor is gestart in 1995 en heeft inmiddels circa 900 cliënten. We zijn aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs) en bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

Jullie werken met een klein team. Is er wel voldoende kennis aanwezig wanneer mijn adviseur niet bereikbaar is?

Doordat wij een doorzichtig bedrijf zijn en onze kennis en ervaring met elkaar delen, is er altijd iemand aanwezig die u kan helpen. Bij complexe vraagstukken zult u natuurlijk liever uw adviseur spreken. In dit geval zorgen wij ervoor dat, mocht uw adviseur op dat moment niet bereikbaar zijn, u binnen afzienbare tijd contact met uw adviseur krijgt.

 

Ik zit al 20 jaar bij mijn huidige accountant. Zij weten alles van mijn bedrijf. Hoe kan een nieuw kantoor mij nu net zo goed adviseren?

Wij hebben kennis van de branche. Doordat wij gespecialiseerd zijn in zowel de agrarische sector als in het midden-en kleinbedrijf, kunnen wij u, dankzij deze kennis, goed adviseren. Tijdens het kennismakingsgesprek zorgen wij ervoor dat wij, het grootste deel van de informatie over uw bedrijf dat voor ons van belang is, te weten komen. Verder kunnen wij dankzij uw eerdere jaarrekeningen een goed beeld krijgen van uw bedrijf. Verder worden de jaarrekeningen met u besproken, zodat wij in korte tijd alle benodigde kennis van uw bedrijf in ons bezit krijgen en wij u dan zeker net zo goed kunnen adviseren als uw vorige adviseur.

Neem contact met mij op!

 

Wij zullen spoedig contact met u opnemen, indien u het onderstaand formulier invult en verzend.