NIEUWE PAKKETTEN MELKVEEHOUDERIJ

agrarisch
Direct een adviseur aan de lijn?

 

Tel: 050 - 30 128 19

Administratiekantoor Woldendorp BV is gespecialiseerd in de agrarische sector. Wij zijn op de hoogte van alle (fiscale) ontwikkelingen en brengen u op de hoogte van de beschikbare subsidies. Door onze ruime ervaring in deze sector kunnen wij u op de juiste wijze van alle advies voorzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Mineralenboekhouding

 

Bemestingsplan/BEX/Kringloopwijzer

Als melkveehouder maakt u maar één keer per jaar een bemestingsplan en vult u de Kringloopwijzer in. Daardoor valt het niet mee om de benodigde kennis te behouden om dit vlot en secuur te doen. Tenzij u zich uitermate verdiept in de materie, er lol in heeft, en op de hoogte blijft van de veranderingen in de wet- en regelgeving.

 

Het is goed om u te realiseren dat een juist bemestingsplan en het voldoen aan de overige regelgeving een voorwaarde is voor het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Bij een fout in het bemestingsplan of overschrijding van de gebruiksnormen kunt u dus niet alleen een boete krijgen voor de overschrijding zelf, u kunt ook uw derogatie verspelen en een korting krijgen op de betalingsrechten. Al met al serieuze consequenties die een extra paar ogen rechtvaardigen en bovendien veel rust geven dat alles goed geregeld is!

 

Daarnaast kan de adviseur met u meedenken als het gaat om de plannen voor uw bedrijf richting de toekomst en hebt u meteen een onafhankelijke sparringpartner als het gaat om uw financiële cijfers. Alle belangrijke zaken voor uw bedrijf ondergebracht bij één partij. Dat is toch ideaal?

 

Het kan u veel rust geven om het opstellen van het bemestingsplan en de Kringloopwijzer uit handen te geven aan een adviseur die hier volop ervaring mee heeft. Voor € 400,- kunnen wij dit verzorgen. Daarmee heeft u een Kringloopwijzer en bemestingsplan elk jaar juist ingevuld en krijgt u deskundig en onafhankelijk advies over de zaken waarop u moet letten.

 

Bedrijfseconomische rapportages

Hoe draait u ten opzichte van de andere melkveehouderijbedrijven? Haalt u het maximale uit de op uw bedrijf aanwezige productiefactoren of laat u wat liggen?

Wij bieden 3 verschillende pakketten aan, waarbij advies is inbegrepen.
Pakket 1:  € 300,- excl. BTW

• Uitgebreide bedrijfsvergelijking van de jaarcijfers;

• Bespreking en advies bij u op het bedrijf.

 

Pakket 2:  € 400,- excl. BTW

• Bedrijfsvergelijking per kwartaal;

• Een telefonische bespreking.

 

Pakket 3:  € 600,- excl. BTW

• Concept boekhoudrapport binnen 4 maand na boekjaar;

• Kritieke melkprijsberekening met uitgebreide bedrijfsvergelijking;

• Bespreking en advies bij u op het bedrijf;

• Uitgebreide vergelijking per kwartaal en telefonische bespreking.

 

Prijzen zijn excl. BTW en per boekjaar. Kijk hier voor meer tarieven van onze diensten.

 

Gecombineerde opgave

Wij kunnen voor u de Gecombineerde Opgave verzorgen. Hiervoor organiseren wij jaarlijks in april/mei een aantal zittingsdagen bij ons op kantoor. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

* Bedrag € 250 excl. BTW

Voor een meer uitgebreid prijsoverzicht, bekijkt u onze tarieven. Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nodig ons uit voor een gesprek