Wat ons uniek maakt

kantoor

Wij bieden u een betaalbare prijs, hoge kwaliteit en kennis van de sector. Als administratiekantoor beperken wij ons niet alleen tot het samenstellen van uw jaarrekeningen, maar wij voorzien u ook van alle bijbehorende bedrijfsmatige en fiscale adviezen. Wij willen fungeren als uw eerste aanspreekpunt bij alle vragen en problemen waar u in uw bedrijf tegen aan loopt. Dit houdt ook in dat wij uw partner zijn bij bijvoorbeeld een bedrijfsovername of bij het opstarten van uw bedrijf.

 

Kennis van de branche

Ons kantoor is gespecialiseerd in de agrarische sector en in het midden-en kleinbedrijf. Door de diverse specialismen van onze medewerkers kunnen wij u vakkundig adviseren en tevens efficiënt werken.

 

Deskundig

Dankzij onze certificering bij het RB (Register Belastingadviseurs) en bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) heeft u als klant de zekerheid dat de kennis van uw belastingadviseur up-to-date is en dat zijn of haar adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied. Hierbij wordt een deskundige beroepsuitoefening bevorderd.

Tevens beschikken wij dankzij onze certificering over de specialistische kennis van accountants, juristen en fiscalisten.

 

Korte lijnen

Als relatief klein kantoor kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Iedere adviseur heeft zijn of haar eigen klantenkring, waardoor u als klant persoonlijk wordt benaderd door iemand die op de hoogte is van uw specifieke situatie. Daarnaast kunt u dankzij de transparantie binnen ons kantoor, bij afwezigheid van uw adviseur, met al uw lopende vragen bij de andere medewerkers terecht. Hierdoor krijgt u op bijna al uw vragen direct een antwoord.

 

Vaste prijzen

Wij werken met vaste prijzen. Aan de hand van uw bedrijfssituatie maken wij vooraf met u een prijsafspraak. U weet van te voren wat u gaat betalen, dus u krijgt van ons nooit onverwacht hoge nota’s.

 

Scherpe tarieven

Door een efficiënte en effectieve werkwijze hanteren wij scherpe tarieven.

We stellen uw jaarrekening op, bespreken deze samen met u en doen wij vervolgens de aangifte inkomstenbelasting. Ook voor extra’s zoals de BTW- en loonbelastingaangifte hanteren wij lage tarieven.

Voor een meer uitgebreid prijsoverzicht, bekijkt u onze tarieven. Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nodig ons uit voor een gesprek