Werkveld

agrarisch
Agrarisch

Administratiekantoor Woldendorp BV is gespecialiseerd in de agrarische sector. Wij zijn op de hoogte van de alle (fiscale) ontwikkelingen en brengen u op de hoogte van de beschikbare subsidies. Door onze ruime ervaring in deze sector kunnen wij u op de juiste wijze van alle advies voorzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees verder
mkb
Midden en klein bedrijf

Uw boekhouding is de basis van ons werk. Om de juiste beslissingen te nemen binnen uw organisatie, is het van groot belang hoe uw bedrijf ervoor staat, welke marges u moet hanteren en welke fiscale mogelijkheden u als ondernemer heeft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees verder
particulier
Particulier

Ook als u geen eigen onderneming heeft, zijn wij op fiscaal- en financieel gebied uw helpende hand. Wij verzorgen o.a. de aangiftes Inkomstenbelasting en de Schenk- en Erfbelasting. Ook adviseren wij in zaken als Estate Planning, testamenten en huwelijkse voorwaarden. Ook voor zaken als Zorgtoeslag en andere toeslagen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees verder