Agrarisch

agrarisch
Direct een adviseur aan de lijn?

 

Tel: 050 - 30 128 19

Woldendorp BV is gespecialiseerd in de agrarische sector. Wij zijn op de hoogte van alle (fiscale) ontwikkelingen en brengen u op de hoogte van de beschikbare subsidies. Door onze ruime ervaring in deze sector kunnen wij u op de juiste wijze van alle advies voorzien. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Melkveehouderij

Een groot deel van onze klantenkring bestaat uit melkveebedrijven. Hierdoor zijn wij optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen die zich in de melkveehouderij afspelen, weten wij wat u bezighoudt en brengen wij u op de hoogte van beschikbare subsidies. Tevens hebben wij de mogelijkheid tot het verkrijgen van bedrijfseconomische kwartaalrapportages. Door onze ruime ervaring in deze sector kunnen wij u op de juiste wijze van alle advies voorzien.

Akker- en tuinbouw

De opbrengsten in de akker- en tuinbouw kunnen door wisselende oogstopbrengsten per jaar sterk verschillen. Aan u als ondernemer in deze sector de taak om hier op de juiste wijze op in te spelen. Door onze ruime ervaring in de landbouw kan ons kantoor u adviseren in uw bedrijfsvoering.

Wij maken uw bedrijfsresultaten overzichtelijk en geven u zowel fiscale als bedrijfsmatige adviezen, zodat uw bedrijf optimaal kan blijven draaien. Op verzoek maken wij per gewas kengetallen en/of stellen wij voor alle sectoren liquiditeits-en rentabiliteitsbegrotingen op.

(Intensieve) veehouderij

Wet- en regelgeving in de intensieve veehouderij maken het u als ondernemer in deze sector niet altijd makkelijk. Uitbraak van ziektes in het verleden kunnen uw bedrijf onder druk zetten.

Als ondernemer heeft u het druk genoeg met het gezond houden van uw dieren.

Wij kunnen u helpen om ook uw bedrijf financieel gezond te houden.

Wij informeren u met betrekking tot fiscale en financiële ontwikkelingen die voor u van belang zijn, maken uw bedrijfsresultaten overzichtelijk en voorzien u van alle benodigde adviezen.

Voor een meer uitgebreid prijsoverzicht, bekijkt u onze tarieven. Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nodig ons uit voor een gesprek