Particulier

mkb

Ook als u geen eigen onderneming heeft, zijn wij op fiscaal- en financieel gebied uw helpende hand. Wij verzorgen o.a. de aangiftes Inkomstenbelasting en de Schenk- en Erfbelasting. Ook adviseren wij in zaken als Estate Planning, testamenten en huwelijkse voorwaarden. Ook voor zaken als Zorgtoeslag en andere toeslagen kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar, vóór 1 mei, dient u uw aangifte van uw inkomsten van het voorgaande jaar in te dienen bij de Belastingdienst. Wij kunnen u deze taak uit handen nemen en u hiermee tevens wijzen op de fiscale voordelen die voor u van toepassing kunnen zijn. Hierdoor bespaart u wellicht niet alleen tijd, maar ook nog eens geld. Wij kunnen uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen vanaf € 70,- inclusief BTW en inclusief fiscale partner.

Aangifte erf- en schenkbelasting

Ook bij de minder leuke gebeurtenissen in uw leven, kunnen wij u zorg uit handen nemen.
Wij verzorgen de verplichte aangiftes van erfbelasting bij overlijden. Tevens dienen wij, indien van toepassing, uw aangifte van schenking in.

Specifieke werkzaamheden

Ook voor andere zaken op fiscaal of financieel gebied kunt u ons benaderen. Het aanvragen of het wijzigen van de diverse toeslagen, de beoordeling van testamenten, verrekening huwelijkse voorwaarden, advies rondom hypotheken en spaargelden, maar ook voor Estate planning kunt u bij ons terecht. Specifieke werkzaamheden worden tegen uurtarief (vanaf € 70,-), na inschatting vooraf, in rekening gebracht.

Neemt u contact met ons op om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor een meer uitgebreid prijsoverzicht, bekijkt u onze tarieven. Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Nodig ons uit voor een gesprek